Onze ploeg

Met recht zijn we er trots op dat De ReclamePloeg over een aantal zeer ervaren krachten kan beschikken. Voor u betekend dat de zekerheid dat het werk vakkundig en deskundig wordt uitgevoerd. Voor ons betekend dat we weten wat we aan elkaar hebben en doen waar we goed in zijn.

ron

Ron van der Ploeg, eigenaar
In 1989 begonnen met het bedrijf en bekend met alle facetten van het reclamevak. In 1989 het vakdiploma behaald aan het Nimeto in Utrecht. Veel ontwikkelingen van de signbranche meegemaakt. Van het met penseel en steunstok zetten van letters tot het volledig digitaal snijden van teksten, en van het maken van airbrush-afbeeldingen tot het grootformaat full colourprinten. Deze kennis brengt hij graag in tijdens de (advies)gesprekken die hij voert met zijn (potentiële)klanten.


marcel

Marcel Glebbeek, senior signmaker
Al vanaf z’n 20e jaar werkend in deze creatieve branche. Met een Nimeto diploma op zak en de enorme hoeveelheid kennis die hij in de loop der jaren in het werkveld heeft opgedaan is Marcel een zeer bekwame en oplossingsgerichte kracht binnen ons team.


caroline

Caroline Fransoo, ordervoorbereider
Sinds 1999 Is Caroline bij ons in dienst en heeft ze zich het vak eigen gemaakt. Ze is onze vaste plotter-operator en digitaliseert en ontwerpt de nodige bestanden en opdrachten. Daarnaast is ze ook inzetbaar bij de printafdeling en de textielafdeling. Ze is zeer bekend met de klanten en wil daar altijd het beste voor betekenen.


brian

Brian de Wit, printoperator
Als het om full colourprints maken gaat is hij al weer ruim 9 jaar de man binnen ons team. Zowel het voorbereidingstraject als het daadwerkelijke printen en lamineren zijn hem toevertrouwd. Daarnaast is hij een ware duizendpoot en op alle vlakken inzetbaar: beletteren, monteren, textieldrukken, noem maar op.